EN WEBSHOP MED HØJ FLEKSIBILITET OG FOKUS PÅ SALG

B2B og B2C. Standard og skræddersyet.
SEEEMS.SHOP tilpasses jeres behov og vækst – ikke omvendt!

En god købsoplevelse starter med et professionelt design

Skab en flot online butik enten med en SEEEMS standard skabelon eller med et skræddersyet design fra TemplateMonster, en designer eller lignende. Uanset hvilket design i vælger, så er det responsivt, så kunder kan handle fra deres pc, tablet og smartphone.

Præsenter produkter og ydelser på jeres præmisser

I kan tilføje et ubegrænset antal sider, kategorier, produkter, varianter, billeder, videoer og dokumenter. Individuel tilpasning og fri tekstformatering giver jer mulighed for at skabe variereret og spændende indhold. Brugervenlig navigation, søgefunktion samt købsproces sikrer gode købsoplevelser og løfter konverteringen.

Få flere kunder i butikken med avanceret søgemaskineoptimering (SEO)

SEEEMS.SHOP kører automatisk SEO af alt indhold, så jeres webshop bliver indekseret hos Google. Derudover har I direkte adgang til SEO værktøjerne, så i manuelt kan optimere konkret indhold og for hver enkelt sprog i webshoppen. I har også høj fleksibilitet til at skabe jeres egne 404-fejlsider med f.eks. en søgefunktion, så kunder hurtigt finder det, de søger efter.

Sikker shopping og betaling

I bestemmer selv, hvilke betalingsløsninger I ønsker at tilbyde jeres kunder (f.eks. betalingskort, kreditkort og MobilePay). Eksempler på betalingsgateways som webshoppen kan integreres til: Bambora, DIBS, PayPal og Sage Pay.

 

SEEEMS.SHOP kommer med et standard SSL-certifikat, som krypterer datatrafikken mellem jer og kunderne. Det skaber tryghed blandt kunder og en positiv indflydelse på jeres SEO.

Fremtidssikret og bygget på enterprise CMS

SEEEMS.SHOP er baseret på Microsofts nyeste .NET teknologi og fuldt integreret med SEEEMS.CMS, som rummer over 500 moduler og funktioner. Vores holistiske tilgang i vores udvikling, gør vores løsning uafhængig af AddOns fra tredjepartsleverandører. Derved sikres høj kompatibilitet af funktionerne – også når jeres løsning opdateres i fremtiden.

I får alle nødvendige funktioner

Ubegrænset antal produkter

 

Plus ubegrænset antal kategorier og varianter. Tilføj tekst, billeder, video, manualer og eksterne dokumenter. Optimer produktbeskrivelser med fritekstformatering.

Avanceret produktmenu og søgefunktion

 

To moduler der kan tilpasses, så de skaber en god købsoplevelse hos kunder – og god konvertering for jer.

Intuitiv indkøbskurv og checkout proces

 

Høj fleksibilitet til at vælge et standard eller tilpasset design, der giver jer den bedste konvertering.

 

Betalingsgateways

 

Integrer webshoppen til den gateway, der tilbyder jeres kunder de ønskede betalingsmetoder. Vi har bl.a. erfaring med ePay, DIBS, PayPal og Sage Pay.

Fleksibel fragt- og skatstyring

 

Fragtpriser, moms og andre gebyrer opdateres automatisk og giver kunder et godt overblik over, hvordan det endelige beløb beregnes.

Avanceret rabatkode- og prisstyring

 

I har enorm fleksibilitet for visning af produktpriser og rabatter. Deruodver kan I sætte en række regler op for, hvornår disse gælder.

Brug færre kræfter - især når jeres forretning vokser

Integrationer til tredjepartssystemer hjælper jer med at automatisere og skalere jeres forretningsprocesser. Derfor kan SEEEMS.SHOP integreres med en række økonomi- og kassesystemer (Uniconta, C5, NAV, e-conomic), løsninger til pakkeforsendelse (GLS PakkeShop, PostNord, Consignor, Unifaun) og m.m. Sammen med jeres eksterne partner af tredjepartssystemet sørger vi for en løsning, der understøtter jeres behov og mål.

Vi sørger for at I kommer godt i gang

Vi hjælper jer godt i gang med et gratis introduktionskursus til webshoppens administration og den meget brugervenlige FrontEnd redigering af indhold direkte på siden. Skulle i efterfølgende have brug for vejledning, har I adgang til online manualer samt e-mail og telefonsupport.

Skal vi hjælpe jer videre?

Bliv ringet op af os og oplev sparring, der tager udgangspunkt i jeres behov.

Hvis vi ikke kan træffe dig på telefonen, kontakter vi dig via e-mail.