SEEEMS
gør en forskel

SEEEMS er et sønderjysk webbureau etableret i 2003. Vi tager stor ære i at udvikle og levere konkurrencedygtige løsninger, der passer præcist til jeres forretnings behov.

Vi har gennemført over 500 simple og komplekse projekter for vores kunder. Vores mangeårige og bredtfavnende erfaring sætter os i stand til også at hjælpe jer med alle udfordringer inden for web.

Sparring med empati

Oplev ægte sparring og empati frem for ensrettet rådgivning

Med mange års erfaring er vi rigtig gode til hurtigt at sætte os ind i din forretning. Vi forstår at inddrage, lytte og lære af vores kunder, og vi tør også indrømme fejl. Resultatet er kompetent og ærlig rådgivning.

Løbende opfølgning

Vi melder løbende tilbage, om din online løsning følger med tiden

Bl.a. tager vi højde for ændringer i din virksomhed. Herudover holder vi øje med tendenserne i webdesign, brugen af sociale medier, nye krav til søgemaskineoptimering og ændret lovgivning.

Konkurrencedygtige løsninger

Du får fuld kontrol, høj fleksibilitet og stabilitet til en god pris

Vi har vores egen udviklingsafdeling i Bulgarien og har et godt samarbejde med dygtige freelance programmører og designere. Dette er med til at sikre jer kvalitetsløsninger til en fordelagtig pris.

International baggrund

Drag nytte af vores internationale baggrund

SEEEMS er fast underleverandør til reklamebureauer og ERP-huse i Danmark, England og Tyskland. Udover den kulturelle forståelse for disse lande, taler vi også flydende tysk og engelsk. Disse kompetencer vil komme jer til gode, når I har behov for det.

Kontakt os i dag og få gratis rådgivning - helt uforpligtende

Går du med planer om en ny webløsning? Eller er du nysgerrig, hvad der kan gøres bedre i dine eksisterende løsninger?

Så kontakt os i dag, så vi kan drøfte dine udfordringer og visioner. Vi giver også gerne dine nuværende online løsninger et eftersyn.

Indtast dit navn

Indtast dit telefonnr. eller din e-mail

Indtast dit telefonnr. eller din e-mail