Fleksibel webshop
med standardskabelon

Med en standard webshop fra SEEEMS slipper du for programmering og kan straks gå i gang med at tilføje produkter og andet indhold.

Med standardløsningen får du et fleksibelt system, som opfylder alle vigtige krav til en brugervenlig webshop, som skal generere salg.

Ønsker du senere en særlig funktionalitet eller et helt specielt design, kan du udvide din løsning til en skræddersyet webshop.

Med en standard webshop kommer du hurtigt i gang

SEEEMS tilpasser skabelonen

SEEEMS tilpasser logo, farver, baggrunde, grafik, skrifter og andre styles så din hjemmeside får et ensartet udtryk og passer til din grafiske identitet.

Du får kursus og support

Du får to timers undervisning. Det er nok til at du kan starte med at tilføje indhold. Har du brug for mere hjælp, er der også inkluderet support i vores aftale.

Tilføj indhold nemt og hurtigt

Webshoppens administration er meget brugervenlig. Du kan tilføje, ændre og slette produkter og indhold samt tilpasse layoutet via BackOffice og FrontEnd.

Se konkrete eksempler på de mange muligheder med standardshoppen

Vi har lavet en demo-webshop, som viser mange af mulighederne med vores standardskabeloner. Her kan du med andre ord selv danne dig et indtryk af den store fleksibilitet.

Skulle du alligevel ønske et andet design eller flere funktioner, så læs mere om vores skræddersyede webshops.

OBS! Vores standard shop inkluderer også al funktionalitet fra standard hjemmesiden - inklusive et fleksibelt enterprise CMS.