Special-/system­udvikling af
online software som løser dine
konkrete udfordringer

Digitalisering og automatisering af jeres processer hjælper dig med at effektivisere og skalere din virksomhed. Kniber det med de nødvendige interne kompetencer eller med at frigøre ressourcerne til udvikling af nye IT-løsninger eller ny funktionalitet på eksisterende SEEEMS-løsninger, kan du trygt overlade opgaven til os.

SEEEMS har med succes gennemført over 500 små og store online løsninger. Vi løfter simple og komplekse systemudviklingsprojekter for vores kunder fra start til slut.

Vi har erfaring med udvikling af hjemmesider, webshops, sælgermodul, apps, online booking, webportaler, ekstranet og intranet, digitale skærme, infoskærme, integrationer og anden online software.

Vores hardcore programmører kan udvikle alle de funktioner, som du har brug for i din webløsning. Der er ingen tekniske begrænsninger, og vi helmer ikke, før vi har fundet den bedste løsning.

Samarbejdet tager udgangspunkt i dine behov

Behovsafdækning og mål

Til at starte med tager vi os tid til at lytte til dine behov og forstå målsætningen for det nye IT-system. Herefter vil vi stille uddybende spørgsmål for at afdække alle dine behov og det forventede slutresultat.

Specificering og konceptudvikling

Efter vores indledende møde vil vores projektleder drøfte de indsamlede informationer med vores kompetente programmører og udvikle et koncept og specifikationer for din IT-løsning.

Projektbeskrivelse og tilbud

Når vi har udviklet et koncept for din specialløsning, modtager du en detaljeret projektbeskrivelse og et tilbud. Projektbeskrivelsen er grundlaget for alle de funktioner, som vores programmører vil udvikle for at skabe en velfungerende og sikker IT-løsning.

Udvikling og lancering

Så snart du har godkendt projektbeskrivelsen og tilbuddet, går vi i gang med systemudviklingen. Under udviklingsprocessen vil vi løbende inddrage dig for at sikre at vi når i mål med projektet. Et tæt samarbejde med dig er en afgørende faktor for at undgå negative overraskelser, når din IT-løsning går live.

Kontakt os i dag og få gratis rådgivning - helt uforpligtende

Går du med planer om en ny webløsning? Eller er du nysgerrig, hvad der kan gøres bedre i dine eksisterende løsninger?

Så kontakt os i dag, så vi kan drøfte dine udfordringer og visioner. Vi giver også gerne dine nuværende online løsninger et eftersyn.

Indtast dit navn

Indtast dit telefonnr. eller din e-mail

Indtast dit telefonnr. eller din e-mail